The All-star Wedding Band
een stevige gitaarjas! De groep staat bekend voor zijn hardrock/punkrock cabaret act vol muzikale klassiekers die iedereen tussen de leeftijd van 8 en 88 zullen meezingen. Dit aangevuld met (Antwerpse) humor, oneindig enthousiasme, interactie en attributen/gadgets dat jouw evenement dat extra waarde zal geven. De term “All-Star” is niet gestolen want de groep is een samenstelling van het beste uit andere gerespecteerde bands zoals: Gino’s Eyeball, The Octopussys, Arizona, Altitude, Until Broadway, ...

De groep, dat oorspronkelijk werd samengesteld voor één enkel optrede op een trouwfeest, had de smaak te pakken en kreeg vele show aanvragen. Ze besloten in 2015 om als volwaardige groep verder te gaan.

Is het voor jouw trouw-, scheidingfeest, je oma's 80ste verjaardag, een rommelmarkt,... maak je geen zorgen deze groep zal zich overal wel amuseren. Maak je mooi om te dansen, zingen en .... achteraf de confetti op te kuisen! De eer is helemaal aan jullie, De beste groep ooit! Hun naam was dit jaar onder andere terug te vinden op de affiches van GROEZROCK, SJOCK Festival en Pukkelpop!

Factory Festival

p.a. Oostkade 14, 4551 CL Sas van Gent
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leutfabriek

Vlaanderenplein, 4551 BP Sas van Gent