THE USUAL STUFF

Wat je kunt verwachten van een festival: Steengoede rock/popbandjes met af en toe een uitstapje naar een andere muziekstijl. In deze grote zaal heb je als publiek alle ruimte om vooraan het podium uit je dak te gaan of juist in de loungekussens te relaxen. Tijdens het avondprogramma heb je geen keuze meer: dan moet gewoon het dak eraf!

Take it Easy

Zoals de naam al zegt hangt hier een relaxte sfeer: zowel qua muziek (singersongwriters, jazz, etc.) als qua inrichting. Compleet met wijnbar, dus hier kun je ook een keer een ander wijntje proeven. Dus gewoon lekker genieten!

PRETTY RIDICULOUS

Deze ruimte biedt een podium voor de prettig gestoorde bandjes. Hou je van het stevigere werk, dan kun je hier uit je dak gaan. Rock, punk en alles wat daarbij hoort.

The Pub

“The Pub” is er voor de mensen die niet echt het prototype festivalganger zijn, maar liever eigenlijk gewoon in een café aan de bar hangen. Ook dat is mogelijk bij het Factory Festival, compleet met bijbehorende livemuziek, en een speciaal biertje.

Keep it quiet

Even helemaal opgaan in je eigen wereld? Bij "Keep It Quiet" kan jij genieten van de silent disco. Nergens boxen of luidsprekers te bekennen, alle muziek komt hier door koptelefoons. Zo kan jij met je vrienden of alleen genieten van de beste muziek op een andere manier!

Play it Cool

Speciaal voor de kids: springkussen, kinderdisco, knutselhoek, schminkkraam, etc. Maar je kunt ook bij de Regiobank allerhande leuke spelletjes doen. Genoeg te doen dus!

Out of Control

Tja, de naam zegt het al… Voel je je aangesproken, ga dan vooral even kijken en dompel je onder in een alternatieve muziekscene.

CINEMA : The little king of England

Even zin in iets anders? Laat je dan even achterover zakken in onze bioscoopstoelen en bekijk de korte films van ons mini-filmfestival in samenwerking met de Koning van Engeland. Programma bij de ingang.

OUTDOOR

Hier kun je je uitleven op ons fietsparcours (i.s.m. Atelier le Velo) en andere toffe outdoor activiteiten.

What's in the Box?

Onze nieuwe dynamische kunstexpositie. Is de box gesloten, hou dan de aftelklok in de gaten om weer een nieuwe expositie te aanschouwen. Maar let op want een ruime een uur later gaat de box weer dicht en wacht er een half uur later weer een nieuwe verrassing voor je!

foodcourt

Van vis tot pulled pork, van friet tot pizza. Je hoeft echt niet naar huis om te gaan eten!

Factory Festival

p.a. Oostkade 14, 4551 CL Sas van Gent
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leutfabriek

Vlaanderenplein, 4551 BP Sas van Gent