THE USUAL STUFF

Wat je kunt verwachten van een festival: Steengoede rock/popbandjes met af en toe een uitstapje naar een andere muziekstijl. In deze grote zaal heb je als publiek alle ruimte om vooraan het podium uit je dak te gaan of juist in de loungekussens te relaxen. Tijdens het avondprogramma heb je geen keuze meer: dan moet gewoon het dak eraf!

Take it Easy

Zoals de naam al zegt hangt hier een relaxte sfeer: zowel qua muziek (singersongwriters, jazz, etc.) als qua inrichting. Compleet met wijnbar, dus hier kun je ook een keer een ander wijntje proeven. Dus gewoon lekker genieten!

PRETTY RIDICULOUS

Deze ruimte biedt een podium voor de prettig gestoorde bandjes. Hou je van het stevigere werk, dan kun je hier uit je dak gaan. Rock, punk en alles wat daarbij hoort.

The Pub

“The Pub” is er voor de mensen die niet echt het prototype festivalganger zijn, maar liever eigenlijk gewoon in een café aan de bar hangen. Ook dat is mogelijk bij het Factory Festival, compleet met bijbehorende livemuziek, en een speciaal biertje.

Keep it quiet

Even een momentje met alleen jou en swingende muziek. Ga even lekker los in onze silent disco! Check het DJ-programma aan de ingang van deze area.

Theater Tube

Nieuw! Ons kleine ronde minitheater Tube. De voorstellingen duren slechts 5-10 minuten, dus spring even binnen en laat je verrassen. Check het bordje bij de ingang voor de volgende starttijd. En kom ’s avonds nog een keer terug want dan is er weer een nieuwe voorstelling.

Out of Control

Vergeet de realiteit en ga even out of control in onze VR-gaming room! 

CINEMA

Even relaxen in onze bioscoopstoelen met 4 korte films. Check het programma bij de ingang!

OUTDOOR

Leef je buiten lekker uit op onze klimmuur, BMX fietsparcours en maak je eigen graffiti-kunstwerk.

Play it Cool

Kids only! Springen, knutselen, schminken, dansen, lol maken. Hier start ook de speciale kids route! Haal hier je deelnameformulier en win een leuke verrassing!

foodcourt

Eet je ook een hapje mee? Je bent van harte welkom in onze foodcourt. Je betaalt hier gewoon met dezelfde muntjes. Net zo handig!

What's in the Box?

Om 14.00, 16.00, 18.00 en 20.00 uur word je hier telkens verrast met een nieuwe kunstexpositie! Na 90 minuten sluiten de deuren voor de volgende.

Factory Festival

p.a. Oostkade 14, 4551 CL Sas van Gent
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Leutfabriek

Vlaanderenplein, 4551 BP Sas van Gent